Overslaan en naar de inhoud gaan
x
Refundit

Claim uw BTW-teruggave in een paar klikken!

 

Als expat zijn er waarschijnlijk heel wat spullen van thuis die je mist. Teruggaan naar vrienden en familie met Pasen is altijd een mooie gelegenheid om ze in te slaan.

Veel expats zijn er zich niet van bewust dat, als ze momenteel buiten de EU wonen, ze het recht hebben om de BTW op hun aankopen in België terug te vorderen - waardoor ze in feite een korting krijgen die kan oplopen tot honderden euro's.

Degenen die wel op de hoogte zijn van de mogelijkheid om BTW terug te vorderen, doen dat vaak niet, omdat het een lang en ingewikkeld proces lijkt te zijn. Paspoorten moeten vaak in de winkel worden getoond, formulieren moeten worden ingevuld, bonnen worden afgestempeld. Verborgen commissiekosten maken het nog minder de moeite waard - en wie wil er nu de moeite nemen om in een rij te wachten bij de douane als je een vlucht moet halen?

Gelukkig is het taxfree shoppen aan het veranderen. Een bedrijf genaamd 'Refundit' heeft de missie om het BTW-teruggaveproces te innoveren, waardoor het 100% digitaal is. Het hele proces kan worden gedaan met een app op uw smartphone.

De Refundit app is gratis en maakt btw-teruggave een fluitje van een cent. De app kan gebruikt worden voor aankopen in elke winkel met een Belgisch BTW-nummer, niet alleen voor de grotere ketens. U hoeft alleen maar foto's te maken van al uw winkelbonnen in de app. Upload voor uw terugvlucht een foto van uw paspoort en instapkaart en druk op de knop om de aanvraag in te dienen!

Uw gegevens worden gecodeerd verstuurd en ter goedkeuring aan de douane voorgelegd. In de meeste gevallen hoeft u niet eens te stoppen bij de douane op de luchthaven! Na goedkeuring kan uw terugbetaling binnen 15 minuten op uw creditcard worden bijgeschreven.

Met Refundit's lage 9% administratiekosten (in tegenstelling tot andere tax-refund operators 30-60%), krijgt u ook meer geld terug in uw portemonnee - bijvoorbeeld: voor een aankoop van € 128 betaalt u slechts € 2 aan kosten - wat betekent dat 91% van de terugbetaling naar u teruggaat!

Met Refundit is de terugbetaling van de BTW eenvoudig, waardoor klanten meer geld in hun portemonnee hebben en meer tijd overhouden om van België te genieten.

Download de App en gebruik Promo Code "VIW4Easter" voor €10 extra korting! *

Refundit Refundit

*Aanbieding geldig tot 03/05/2020

Auteur:
Refundit