Overslaan en naar de inhoud gaan
x

Financial Controller

VVOB is een internationale NGO met programma’s en projecten in 10 landen wereldwijd. Ons hoofdkantoor ligt in Brussel, België. Wanneer je bij VVOB komt werken, word je een belangrijke speler in VVOB’s missie voor kwaliteitsvol onderwijs om de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen te behalen. We voeren onze programma’s en projecten uit met één gedeelde passie: de verbetering van kwaliteitsonderwijs. Onze teams van nationale en internationale experts bereiken dit door technische ondersteuning te bieden aan overheids- en andere onderwijsactoren. Daarbij zorgen we wereldwijd voor capaciteitsopbouw van overheden en andere actoren in het onderwijs.

Deel jij onze ambitie om ervoor te zorgen dat alle leerlingen wereldwijd kunnen genieten van hun fundamenteel recht op kwaliteitsvol onderwijs? Ben jij er ook van overtuigd dat kwaliteitsvol onderwijs gelijke kansen verzekert voor iedereen en de sleutel tot een rechtvaardigere wereld is?

We zijn op zoek naar een Financial Controller die vanuit ons hoofdkantoor in Brussel pro-actief onze financiële budgetten opvolgt en een belangrijke rol speelt binnen onze financiële procedures en de verbetering hiervan om onze ambities te kunnen realiseren.

Wil jij deze uitdaging aangaan? Lees dan snel hier verder!

België
Solliciteren voor: