Vivir en Amor

‘Vivir en Amor’ is een Belgisch-Guatemalteeks gezondheids- en onderwijsproject in het noordwesten van Guatemala in de bergdorpjes Yalanhuitz en Pojom. De twee pijlers zijn gezondheidszorg en onderwijs. Concreet betekent dit het aanbieden van eerstelijnshulp in de clínica’s van beide dorpen en ondersteuning van de middelbare school in Pojom, de enige in gans de regio. De streek is erg afgelegen en haast uitsluitend door Maya’s bewoond.

Meer info over het project kan je vinden op www.vivirenamor.be.

Belgian Development Agency (BTC)

Enabel is het Belgisch ontwikkelingsagentschap. Het voert alle opdrachten van openbare dienst uit in het kader van de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling, in België en het buitenland. Enabel versterkt de impact van België inzake internationale ontwikkeling door ook opdrachten voor nationale en internationale derde opdrachtgevers uit te voeren.

FRIEND

FRIEND is a registered non-government organisation supporting the efforts of communities towards development through social and economic empowerment.

Our Headquarters is located in Tuvu, Kings Road, Lautoka.

TravelBird

TravelBird is een zeer snel groeiend bedrijf in vakantie-aanbiedingen. Elke dag biedt TravelBird op haar websites in Nederland, België en Duitsland vakanties aan die nergens anders zo voordelig te boeken zijn.

Etex

Etex is a Belgian industrial group which manufactures and sells building materials. Its four core businesses are: cladding and building boards in fibre cement and plaster, roofing, passive fire protection and high performance insulation, and ceramic floor and wall tiles.

Unilin

Wil jij ook aan de slag bij een werkgever die je alle kansen biedt?
Dan ben je bij UNILIN aan het juiste adres. UNILIN, bij het grote publiek vooral bekend dankzij haar afdeling Quick-Step, stelt 4000 mensen tewerk in 17 productievestigingen in Europa, de VS en Azië. UNILIN heeft een omzet van 900 miljoen euro en maakt deel uit van de Amerikaanse beursgenoteerde groep Mohawk, wereldwijd nummer één in vloerbedekking.

Flanders Investment and Trade

Flanders Investment and Trade bevordert de internationale handel vanuit Vlaanderen en gidst buitenlandse investeerders naar opportuniteiten in Vlaanderen. Werken voor Flanders Investment and Trade (F.I.T.) is werken voor een klantgerichte organisatie in een internationale omgeving.

Deme

Dredging, Environmental and Marine Engineering NV of DEME is een wereldwijd actieve, in 1991 opgerichte, internationale groep van bedrijven die zich specialiseren op het vlak van baggeren, landwinning, haveninfrastructuur, offshore services voor olie- en gasindustrie, windenergie, sanering etc.