Unilin

Wil jij ook aan de slag bij een werkgever die je alle kansen biedt?
Dan ben je bij UNILIN aan het juiste adres. UNILIN, bij het grote publiek vooral bekend dankzij haar afdeling Quick-Step, stelt 4000 mensen tewerk in 17 productievestigingen in Europa, de VS en Azië. UNILIN heeft een omzet van 900 miljoen euro en maakt deel uit van de Amerikaanse beursgenoteerde groep Mohawk, wereldwijd nummer één in vloerbedekking.

UNILIN produceert niet alleen laminaatvloeren, maar ook samengesteld parket (Quick-Step), gemelamineerde platen, MDF, HDF en spaanplaten, klikmeubelen (Didit), daksystemen en isolatieplaten (UTHERM).

Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven, innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen van haar succes. Investeringen in technologie en in mensen kenmerken de bedrijfscultuur.

Als bedrijf heeft UNILIN één missie: wij creëren mooie en gebruiksvriendelijke producten voor uw huis. Deze missie kunnen we enkel volbrengen als ze ondersteund wordt door onze waarden: passion, entrepreneurship, excellence en respect.

Naast opleidings- en loopbaanmogelijkheden, biedt UNILIN een open en dynamische werkomgeving met een correct verloningspakket.