Vlaamse dag in Calpe

Vlaamse dag in Calpe trekt 1400 deelnemers

afbeelding van Administrator
Administrator

Voor de achtste keer organiseerde de VIW-afdeling van Costa Blanca op 29 oktober zijn jaarlijkse Vlaamse Dag in Calpe. Ondanks het mooie weer werd de 8ste editie van de Vlaamse Dag druk bijgewoond.

Vanaf het begin was er een continue toestroom van mensen die eigenlijk nooit echt stilgevallen is. Ongeveer 1400 bezoekers kwamen rondneuzen bij de 40 standhouders, waaronder 9 nieuwe. De standhouders waren dan ook best tevreden. Zij vertegenwoordigden een waaier van activiteiten: immobiliën, vermogensbeheer, voeding, planten, decoratie, fiscaal advies, ziekenhuizen, zwembadfabrikanten, reisbureau’s, B&B, aanbieders van fietstochten en avontuur…. Ook voor de interessante seminaries in de aparte seminariezaal was er veel interesse.

Traditiegetrouw werd de beurs muzikaal afgesloten. Deze keer werd gekozen voor Charles (zanger van Filet d'Anvers) die voor een ruim publiek een meer dan geslaagd optreden gegeven heeft. Na het optreden werd er ook nog een voorproefje gehouden van Calpe Zingt waarbij 10 bekende nummers samen met het publiek gezongen werden. Alle dank en een dikke prociciat voor Dieter Ryckaert, VIW-vertegenwoordger aan de Costa Blanca. Op naar de volgende editie!

Website: http://www.viw-costablanca.com/