De Sint komt op bezoek in Surrey

Beste Vlamingen in Surrey, 
 
Op zondag 3 december 2017 komt de Sint met zijn Zwarte Pieten weer naar de International School of London in Woking voor onze Vlaamse kinderen.  (Old Woking Road, Woking GU22 8HY) 

De deuren gaan open om 14.00 u.  We verwachten de Sint en zijn Pieten rond 15.00 u. 
 
Op verzoek van de Sint en de Showbiz-Piet, die hier vorig jaar ook aanwezig was, maar ook op verzoek van een aantal kinderen,  …. …wordt er weer een modeshow en een zang- en voordracht wedstrijd georganiseerd, zodat alle kinderen aan de Sint hun ‘showbiz-talenten’ kunnen tonen.  Er zijn een paar leuke prijzen voorzien die door de jury (Sint en Showbiz-Piet) zullen worden uitgereikt.  Begin maar al te oefenen !!! 
 
We voorzien in de zaal een plekje waar cupcakes kunnen versierd worden, waar mijters en andere sinterklaas-benodigdheden kunnen geknutseld worden en uiteraard moet er nog druk geoefend worden om sinterklaasliedjes te kunnen zingen. 
 
De Sint heeft beloofd om zijn groot boek weer mee te nemen zodat hij over elk kind iets kan vertellen !!   Zwarte Piet zal deze keer een mooie verrassing meenemen voor ieder kind. Als de Sint weer vertrokken is naar het volgend feest, is er voor iedereen nog koffie, thee, warme chocomelk, koffiekoeken en taart. Rond 17.00 u is het feest afgelopen. 

Inschrijvingskost:  Leden – kinderen £ 8 / Niet‐leden  kinderen £ 13 /  Leden – volwassenen  £ 7 / Niet‐leden volwassenen £ 12. 

Inschrijven kan via de website  www.vlamingeninsurrey.co.uk

Uw inschrijvingsformulier met alle informatie wordt automatisch doorgestuurd naar de Sint en zijn Zwarte Pieten .  Gelieve ten laatste op 25 november uw inschrijving door te sturen zodat de Pieten tijdig weten hoeveel lekkers ze voor de Vlaamse kinderen moeten inpakken !!! 
 
Betalen kan:  

​Door middel van een cheque op naam van Vlamingen in Surrey voor 25 november op te sturen naar Bruno Stalmans, ‘Old George’, Hill Close, Wonersh, GU5 0QP met vermelding van aantal kinderen en aantal volwassenen leden of niet‐leden. ‐ of dmv een overschrijving op rekening nr 89507118 ‐ Sort Code 60‐24‐20 van Vlamingen in Surrey met vermelding van Sinterklaas + familienaam + vermelding van aantal kinderen en aantal volwassenen ‐ leden of niet‐leden. 

 

Locatie 
Old Woking Road, Woking GU22 8HY
Event-date 
03/12/2017 - 14:00 tot 17:00
Organisator 
Vlamingen in Surrey

Club: